Våren är på väg!!

Nu börjar det att hända saker i vår fina bygdegård igen. Styrelsen samlades för att diskutera bl a sommaren 2017. Innan passade jag på att leta vårtecken, jo de finns om så lite annorlunda sådana. Det försöker spira fram små, små gröna blad i slänten och vårens första fluga försökte att läsa på informationstavlan utanför.

 

Ett medlemsmöte samt iordningställande ute, vårt fina museum och lite fixande inne kommer att hållas måndagen den 5:e juni. Vi samlas kl 10,00 och föreningen bjuder på lunchen. Mer information kommer i separata annonser.

Sen kommer vi även i år att ha ett traditionellt midsommar firande. Det kommer att bli starten för våran sommaraktivitet. Vi startar midsommaraftonen kl 13,00 med allehanda aktiviteter. Hoppas att ni vill komma och sjunga å dansa kring stången med oss. Även här kommer det att komma mera information längre fram.

Den efterlängtade paltdagen kommer vi att arrangera även denna sommar. Det blir 11 juli mellan kl 12,00 – 18,00 eller tills palten är slut. Men som ni alla vet så har vi väldigt duktiga paltkokerskor/paltkokare så de kommer att göra allt för att alla ska få äta och må gott!

Sist men inte minst vill jag uppmärksamma er alla på att det numera finns en hjärtstarter även vid bygdegården. Den finns utanför på väggen så att alla ska komma åt den. Hoppas att ni hjälper oss att sprida denna information.

Med dessa ord vill jag önska er alla en fin, varm och skön vårmånad!

// Gunnevi , ordförande

PS// Glöm inte att anmäla er för att hjälpa till på sommarcaféet, lämna in era alster till försäljning eller att skänka några saker till vår fina loppis. Tack på förhand!

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *