Årsmöte 2017

20170219_160303[1]

Så har vi varit på årsmötet 2017. Jag vill tacka för förtroendet att ännu ett år få förmånen att vara ordförande. Samtidigt så vill jag välkomna vår nya sekreterare, Maria Danielsson. Hon tar över pennan efter Ulla-Britt Skoglund som byter stol men vi är glada för att hon fortsätter i styrelsen. Det ska bli ett nytt spännande år med många nya och återkommande aktiviteter.

Visst har du löst vår medlemsavgift? Kortet går bra att lösa på bl a  Sista Utposten och hos Margit Bovinder, eller via bg 877-6890. Priset är som vanligt 50 kr per person, ungdomar under 15 år gratis. Glöm inte att skriva i namn, adress .

Du vet väl att vi numera även kan ta swisch. Dock är det en liten avgift som vi har för tjänsten så du skickar 60 kr per person till telefonnummer 1231476241.

Har du dagar eller kanske rent av en vecka över som du vill umgås/ arbeta på vårt fina sommar-café? Ulla-Britt Skoglund och Gun Rickefors kommer att hjälpas åt att samordna bemanningen i år. Anmäl dig gärna till nån av dessa två.

Har du alster till försäljning för ovanstående café? Eller kanske över sådant som du kan skänka till vår fina Loppis. Låt flitens lampa lysa, vi är tacksamma för all hjälp och gåvor vi kan få. Det är nämligen dessa som gör att vi kan fortsätta våra aktiviteter.

Så låt oss hjälpas åt att göra 2017 till ett nytt fantastiskt trevligt år!

//

Gunnevi Näslund

Ordförande

 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *