Brrr brrrr minus ute men varmt inne……..

fb_img_1475603200369

Nu är det bara hustomten som njuter av frosten. Vi andra har ikväll på styrelsemötet blickat tillbaka på sommaren som gått.

Till att börja med vill jag tacka alla som ställt upp och jobbat ideellt så vi kunnat ha öppet vårt mysiga cafe’. Även alla som skänkt saker till vår fina loppis.  Och sist men inte minst alla som lämnat in alster som visats och sålts under sommaren. Vi ser fram emot nästa sommar 2017 och vill redan nu påminna om möjligheterna att lämna in hantverk samt att hjälpa oss att jobba så vi kan ha öppet så mycket som möjligt.

Så vill jag informera om att vår bygdegårds förening kommer att ge ett bidrag till Momentas insamling som bla delar ut både cykelhjälmar och reflexvästar till barn inom Vilhelmina kommun.

Vi beslutade även att det årliga julpysslet kommer att hållas på Bygdegården den 26 november 2016 kl 13.00 – 16.00. Då tar vi fram vår kreativa sida igen.  Alla är hjärtligt välkomna!

I övrigt vill jag önska er  alla en fin höst  och  glöm inte bort att ni kan hyra vår gård om ni vill ha någon tillställning.  Eller vår bastu om ni vill värma er i höst-rusket.

//Gunnevi Näslund

Ordförande

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *