Det är med stor sorg…….

 

 

 

Vi är otroligt stolta över vårt museum och att vi med ideellt arbete kan hålla driften på en gedigen samling av vår dalgångs historia. Här har vi saker, tavlor och berättelser man kan lyssna på. Något som vi gärna delar med oss och visar upp för den som vill besöka utan avgifter. Här städas samt “potas på” för att alla ska trivas och vilja komma tillbaka. Vi litar på alla och vill inte tro något ont om någon men nu har det visat sig att någon varit och tagit en bild av oss.

Det är förståeligt om man önskar få del av vad som hänt. Men att ta utan lov är att stjäla, något som gör oss alla ledsna i hjärtat. Det berör nämligen inte bara Bygdegården som förening utan även de anhöriga till bilden. Sist men inte minst så togs det en del av vår historia.

Om nu någon av en eller annan anledning vill ta del av våra bilder så ska vi självklart hjälpa till att få fram egna exemplar till er. Det är bara att säga till så ska vi försöka lösa detta. För jag är så godtroende att jag inte kan tro att  någon gjort detta av ondska. Jag vädjar att den som nu tagit bilden lämnar den åter så ska jag personligen se till att man får ett eget fotografi.

Med en tår i ögat vädjar jag nu att vänligen återställ det som inte tillhör dig utan tillhör museumet.

Gunnevi Näslund

Ordförande

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *